Επιχείρηση

Καλώς ήρθατε στο σύγρονο κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης Physioflex ΙΚΕ, με έδρα την Αργυρούπολη. Το κέντρο μας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες αποκατάστασης μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων, μετεγχειρητικών καταστάσεων και αθλητικών κακώσεων.

Η αποκατάσταση επιτυγχάνεται με σύγχρονα μηχανήματα, τεχνικές κινητοποίησης αρθρώσεων, μάλαξη και όργανα γυμναστικής. Στόχος είναι η ταχύτερη βελτίωση της κατάστασης του ασθενούς, η ενίσχυση του μυϊκού συστήματος καθώς και η εκπαίδευση της ιδιοδεκτικότητας του σώματος μέσω της δυνατότητας της προσωπικής προπόνησης.

Οι φυσικοθεραπευτές της εταιρίας, πτυχιούχοι της ανωτάτης σχολής φυσικοθεραπείας Αθηνών, με άρτια θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, με μετεκπαίδευση στο International Aerobig & Fitness Association College (I.A.F.A), με συνεχή παρακολούθηση των επιστημονικών συνεδρίων του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας, με κλινική εμπειρία σε Ελλάδα και Φινλανδία, διαθέτοντας σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποθεραπείας.

Στοιχεία Επιχείρησης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Κολοκοτρώνη 17, Αργυρούπολη, Τ.Κ. 164 51
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
2130001991
EMAIL:
physioflexike@gmail.com
ΑΦΜ/ΔΟΥ:
800780419 / Ηλιούπολης


Καταστατικό Σύστασης Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρίας